top of page
Foto van schrijverElfi Rener

TIPS voor een geslaagd feestmenu

Dankzij deze tips geen stress feest


  1. Je menu is maximum 5 gangen! Bij de 3 klassiekers : voor- hoofd- en nagerecht kunnen nog aperitiefhapjes (of snoepjes bij de koffie na het nagerecht) en een soep.

  2. Stel je menu qua smaken in stijgende lijn op. Het gaat van "lekker-lekkerder-wauw"

  3. Je hoofdmenu is de TOP! Dit gerecht is compleet in samenstelling, smaak en afwerking.

  4. TIJD : Zorg er voor dat je tijdig je boodschappen doet en alles in huis hebt. Alleen zo kan je tijdig aan je bereidingen beginnen. Soepjes, dressings en desserts kunnen gemakkelijk al de dag voordien gemaakt worden. Doe vandaag al wat je morgen niet meer moet doen!

  5. Minder is meer.... Je hoeft geen 3 soorten groenten, 2 soorten vlees of 3 desserts op tafel te zetten... Less is more. En even lekker! Maak het je niet te moeilijk.

Je kan ook nog altijd bestellen bij www.meaculina.be


Fijne feesten

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page